Snel zoeken
Type accommodatie
  Provincie

uitgebreid zoeken

Terug

Het Kippenhok

Bed & Breakfast

Het Kippenhok heeft een eigen ingang en bestaat uit een zit-/keukengedeelte, een aparte badkamer met toilet/douche/wastafel en een vide, waar u “op stok” kunt in een tweepersoonsbed Dit geriefelijke en knusse “hok” is geschikt voor mensen tot 1.90 m. ..anders is het in het zitgedeelte: “bukken” geblazen! In dit gedeelte staan een bedbank en flat screen-TV en radio-cd-speler. De open keuken is volledig ingericht met o.a. eettafel, ijskast, kookplaat, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Voldoende servies en kookgerei zijn aanwezig om ook eigen maaltijden te bereiden. Stal en weidegang zijn beschikbaar.


10% Korting met de Plattelandspas!

 • Maximaal aantal personen accommodatie: 4 Toelichting: Op de vide staat een 2 persoonsbed / 2 matrassen van 80 x 200 cm.). In het zitgedeelte staat een bedbank van 140 x 200 cm..
  Oppervlakte: 40 m2
  Geschikt voor kinderen: nee Toelichting: Minder geschikt
  Huisdieren toegestaan: nee Toelichting: Na overleg met uw gastheer Hans
  Roken toegestaan: nee
  Geschikt voor rolstoelgebruikers: nee Toelichting: Minder geschikt
  Buitenterras: ja
 • Kookvoorziening: ja
  Magnetron: ja
  Koelkast: ja
  Koffiezetapparaat: ja
  Waterkoker: ja
  Wastafel: ja
  Douche: ja
  Bad: nee
  Radio: ja
  CD-speler: ja
  Televisie: ja Toelichting: Flatscreen met DVD/CD-speler
  DVD-speler: ja
  Internet: ja
  Kinderstoel: nee
  Kinderbed: nee
  Kinderbad: nee
  Badlinnen: ja
  Bedlinnen: ja
  Keukenlinnen: ja
 • Per nacht: van € 60 tot € 75 Toelichting: Voor 2 personen exclusief resp incl. ontbijt.
  Per weekend: van € 0 tot € 0
  Per midweek: van € 0 tot € 0
  Per week: van € 0 tot € 0
  Toelichting: Meerdere dagen: in overleg met uw gastheer Hans

 • Beschrijving locatie: De door ons zogenoemde boerderij de Hooge Woeste stamt uit ca. 1930 met opstallen gelegen aan de rand van het Wisselse Veen en de Tongerense heide. Vroeger waren hier de oude woeste gronden van het toendra-achtige landschap op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei. Maar niet zo heel lang geleden was het schrale grond waar de lokale bevolking een schamel bestaan leidde. Tot medio 1952 werd er vlakbij de boerderij nog turf gestoken. Op korte afstand van de Hooge Woeste ligt de Woesterberg, prachtig gelegen tussen het dal van de Smallertsbeek en het Wisselse Veen met een rustiek uitzicht over het vroegere veengebied. Kenmerkend in de omgeving zijn uitgestrekte natte en droge heidegebieden, bos, de sprengen en beken, grafheuvels, Celtic Fields, etc.. Er groeien tal van bijzonder bloemen en planten en de seizoenen bieden u steeds een andere, verrassende aanblik en belevenis! Ook wild kan regelmatig worden gezien; we hebben o.a. regelmatig reeën in het bos of de tuin lopen. Kortom: de Hooge Woeste ligt in een aantrekkelijke omgeving om te voet, op de fiets of te paard natuur, landschap en cultuurhistorie te beleven .
  Actief agrarisch bedrijf: nee
  Activiteiten op de locatie: In onze comfortabele en rustige accommodatie zult u zich thuis voelen en buiten zich kunnen verbazen over de oase van de natuurlijke omgeving. U zult zich snel ver weg van de bewoonde wereld wanen. De seizoenen bieden u steeds weer veel verrassingen!
  Totaal aantal vaste slaapplaatsen: 8
  Toelichting: In de Paardenstal: 2 persoonsbed (2x90x200) en ruime twijfelaar (140x200). In het kippenhok: 2 persoonsbed (2x80x200) en bedbank (140x200).
  Afstand tot winkels: 3300 meter
  Bezienswaardigheden: De fietser of de wandelaar heeft vele paden ter beschikking: fietsknooppunten, gemarkeerde routes, de bekende Klompenpaden liggen nabij, en wij wonen aan o.a. het Maarten van Rossumpad. Ook de ruiter of menner kan zijn eigen paard bij ons stallen en vanaf hier de bossen intrekken (routenetwerk beschikbaar). Ook kunt u op culinaire of culturele ontdekkingstocht. Sterrenrestaurants in Zwolle (De Librije - 25 km.) of Vaasen (De Leest – 6 km.) en er zijn diverse horecazaken in verschillende prijs- en kwaliteitsklasse. Op ca. 1 km. ligt bijvoorbeeld het gezellige pannenkoekhuis De Veldkamp, waar u lekker en gastvrij kunt genieten. In Zwolle en Apeldoorn zijn verschillende theaters, musea, galeries, etc., maar ook binnen de gemeentegrenzen van Epe kunt u o.a. naar Museumboerderij Hagendoorn Plaatse, Kunsthuis KEK en op bezoek bij vele kunstenaars. Vlakbij onze Bed & Breakfast liggen o.a. dierenpark Wissel, een forellenkwekerij en kaarsenmakerij, de Apenheul, kasteel Cannenburgh, Paleis ’t Loo, recreatieplas Kievietsveld en Wellnesscentrum de Veluwse Bron. Natuurgebieden Het Wisselse Veen, de Tongerense heide en het Kroondomein liggen ‘om de hoek’. Het nationaal Park de Hoge Veluwe, Burgers Bush en het Dolfinarium zijn makkelijk te bereiken (ca. 30 min. per auto). Voor de liefhebbers: attractiepark Julianatoren, de ezelboerderij voor een tocht met zo’n grijze eigen - wijze, of een tocht op een wagen met prachtige Friese paarden ervoor! We helpen u graag op weg met een persoonlijk advies, maar u kunt natuurlijk ook websites raadplegen.
  Wandel- of fietsroutes: Onze B&B ligt aan het netwerk van fietsknooppunten, verschillende korte en lange wandelroutes (o.a. Maarten van Rossumpad), vlakbij Klompenpaden en er zijn men-/ruiterroutes uitgezet. Er is bij ons stal/weidegang mogelijk.
  Activiteiten: U kunt op culinaire of culturele ontdekkingstocht. Sterrenrestaurants in Zwolle (De Librije - 25 km.) of Vaasen (De Leest – 6 km.) en er zijn diverse horecazaken in verschillende prijs- en kwaliteitsklasse. Op ca. 1 km. ligt bijvoorbeeld het gezellige pannenkoekhuis De Veldkamp, waar u lekker en gastvrij kunt genieten. In Zwolle en Apeldoorn zijn verschillende theaters, musea, galeries, etc., maar ook binnen de gemeentegrenzen van Epe kunt u o.a. naar Museumboerderij Hagendoorn Plaatse, Kunsthuis KEK en op bezoek bij vele kunstenaars. Vlakbij onze Bed & Breakfast liggen o.a. dierenpark Wissel, een forellenkwekerij en kaarsenmakerij, de Apenheul, kasteel Cannenburgh, Paleis ’t Loo, recreatieplas Kievietsveld en Wellnesscentrum de Veluwse Bron. Natuurgebieden Het Wisselse Veen, de Tongerense heide en het Kroondomein liggen ‘om de hoek’. Het nationaal Park de Hoge Veluwe, Burgers Bush en het Dolfinarium zijn makkelijk te bereiken (ca. 30 min. per auto). Voor de liefhebbers: attractiepark Julianatoren, de ezelboerderij voor een tocht met zo’n grijze eigen - wijze, of een tocht op een wagen met prachtige Friese paarden ervoor! We helpen u graag op weg met een persoonlijk advies, maar u kunt natuurlijk ook websites raadplegen (o.a. van de VVV-Epe voro actuele activiteiten).
  Eet- en drinkgelegenheden: Er zijn diverse restaurants en eetcafes in verschillende kwaliteit-/prijsniveaus in de buurt. Op 500 m.ligt het gezellige pannenkoekhuis De Veldkamp.
  Afstand tot bushalte: 3300 meter
  Overig: Fietsen zijn te huur in Emst of Epe (wij kunnen daarin desgevraagd bemiddelen, zoadt deze beschikbaar zijn bij uw aankomst). Paardrijden kan ..


  Andere accommodaties op deze locatie

  De Paardenstal (Bed & Breakfast)
 • Locatie naam: De Hooge Woeste Emst (gemeente Epe - Gld).
  Adres: Woesterbergweg 6
  Postcode: 8166HE
  Plaats: Emst
  Provincie: Gelderland
  Contactpersoon: Uw gastheer Hans
  Gemeente: Epe
  Telefoonnummer 1: 06 2956 1996
  Telefoonnummer 2: 0578-662122
  Website: www.dehoogewoeste.nl

  Contactformulier


  Aanhef Dhr. Mevr
  Voornaam *
  Achternaam *
  Telefoon *
  E-mail *
  Typ hier uw tekst
  Voer de code in CAPTCHA [ Wissel ]
  Velden met * zijn verplicht
Column
Lief en leed
Je zou toch denken dat kinderen op de boerderij wel wat gewend zijn als het gaat om dieren...
24-10-2016Volg ons op Twitter! @byzonderdichtby
© plattelandsbezoek.nl 2014